Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Okt 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Foreninger vil involveres mere

02. november 2017
Danmarks Idrætsforbund har netop offentliggjort 'Kommuneundersøgelsen 2017’. Den sammenligner foreningsidrætten i landets 93 største kommuner. Furesø udmærker sig med ekstra gode faciliteter, men knap så tilfredse brugere.

Immigrantmuseum: Anerkendes nu af internationale forskere

30. oktober 2017
Furesø Museer overtager formandskabet for det internationale forskningsnetværk Association of European Migration Institutions (AEMI). I den anledning afholdes reception på Immigrantmuseet fredag den 3. november, hvor alle er velkomne.

Farum Bytorv forbereder sig til fremtiden

26. oktober 2017
DADES, som ejer Farum Bytorv, og Furesø Kommune er blevet enige om en model for udvikling af parkeringsarealet nord for Farum Bytorv. En udvidelse af butikscentret på ca. 6.000 m2 med tilhørende parkeringspladser samt 80-100 nye boliger skal fremtidssikre bytorvet og skabe mere liv i midtbyen.

Renoveringsplan: Furesøs børn skal have gode skoler

25. oktober 2017
Mange af Furesøs skoler er allerede blevet renoveret, udbygget og opgraderet. I 2018 sætter kommunen ind med ekstra midler til renovering.

Fuld fart på udviklingen af Værløse Bymidte

23. oktober 2017
Der er nye takter at spore på Værløse Bymidte. Flere arrangementer trækker flere handlende til. Plantekasser og bænke på initiativ af butiksindehavere indbyder til hyggepauser og samvær. Konkrete planer for posthusgrunden er lige på trapperne. Og endelig har de forskellige ejere og kommunen indledt et strategisk samarbejde om Bymidtens muligheder i fremtiden.

Nyt om sms-ordning for afhentning af affald

20. oktober 2017
Er du tilmeldt Vestforbrændings SMS-service, bliver du tippet dagen ingen, dit affald bliver hentet. Som noget nyt kan du tilmelde dig ordningen, selvom du ikke ejer ejendommen men eksempelvis bor til leje.

Furesøs unge glemmer at læse Digital Post, det gør Bibliotek & Borgerservice noget ved

16. oktober 2017
Et stort flertal af befolkningen ved godt hvordan man bruger sin NemID og har helt styr på deres digitale post. Men for nogle grupper står det ikke helt så godt til. Dem der glemmer, at tjekke deres Digitale Postkasse er overraskende nok de såkaldt digitalt indfødte dvs. de unge fra 15-17 år. I Furesø er det 28,7 % af de 15-17 årige, der har modtaget Digital Post i 1. halvår af 2017, som ikke åbnet deres digitale postkasse, eller haft besøg via læseadgang! I Furesø gør vi noget ved problemet!

Furesøs skoler og daginstitutioner skaber fælles fortælling om teknologi

13. oktober 2017
Furesøs skoler og daginstitutioner gentog succesen fra sidste år og har netop afsluttet to ugers Week of Code, hvor børnehavebørn og skolebørn fik mulighed for at eksperimentere med teknologi og kodning.

Første spadestik taget til Seniorbofællesskabet Hjortefarmen

12. oktober 2017
OK-Fonden, byrådspolitikere, kommende beboere og naboer var tirsdag samlet til kransekage og første spadestik på Seniorbofællesskabet Hjortefarmen, der allerede melder alt udlejet.

Og vinderen af Kulturpris 2017 er...

11. oktober 2017
Lørdag d. 7. oktober overrakte formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget, Helle Katrine Møller, Furesø Kommunes Kulturpris 2017. Prisen er på 10.000 kr. og går til en ildsjæl – person, forening eller gruppe – der har gjort en markant indsats på kulturområdet i Furesø.

Enigt byråd bag Budget 2018: Flere penge til børn og ældre

06. oktober 2017
Alle politiske partier og grupper i byrådet har nu indgået en aftale for budget 2018 med plads til en række forbedringer af den kommunale service.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190