Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Feb 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Biblioteket i Farum Kulturhus justerer på designet

17. februar 2017
Kulturhusets brugere har set på, hvordan man kan skabe en god sammenhæng mellem bibliotekets velkomstområde og resten af huset. Sammen har de fundet en designløsning, der i højere grad understøtter hele kulturhusets æstetiske udtryk. Arbejdet starter efter vinterferien.

Høringssvar fra borgerne skal gøre plan for Laanshøj endnu bedre

13. februar 2017
Lokalplanen for at udbygge Laanshøj til en sammenhængende bydel har nu været i høring. Politikerne vil nu nærstudere høringssvarene, der skal bruges til at gøre en god plan endnu bedre. Det samarbejder et bredt flertal i Furesø Byråd nu om.

Brug din erfaring som mentor på jobmarkedet

06. februar 2017
Kan du hjælpe unge eller borgere, der har været sygemeldt, i gang i din egen branche? Kan du støtte dem i uddannelsesvalg eller jobsøgning? Så kan du nu blive frivillig mentor og få styrket både dine og deres kompetencer.

Klimakamp kæmpes på flere fronter i Furesø

06. februar 2017
Børn bag gryderne i de økologiske kantiner, klimabevidste boligejere og vakse, spare-ivrige medarbejdere var i 2016 alle med til skubbe Furesøs samlede miljøbelastning nedad. Det viser kommunens årlige klimaregnskab.

Ny handleplan for Furesøs daginstitutioner

01. februar 2017
Furesøs Børne- og Skoleudvalg har i enighed besluttet en handleplan for kommunens dagtilbud. Målet er klart: At sikre gode rammer for kommunens daginstitutioner, så børn i Furesø trives og udvikles, samtidig med at medarbejderne har gode arbejdsvilkår for deres pædagogiske arbejde.

Natteravne flyver i flok – når de er mange nok

30. januar 2017
Den lokale tryghed kommer ikke af sig selv, men er tværtimod noget, vi selv skaber. Med den indstilling opfordrer Natteravnene nu flere ansvarlige voksne til at melde sig under de gule jakkers fane.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Kontakt Borgerservice

Akut - kontakt uden for åbningstid

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190