Vær med til fejring af Årets Ungdomskommune 2018

Gruppebilleder af elever på Egeskolen årgang 16/17
Som ung i Furesø er du inviteret til reception
Onsdag den 31. januar markerer Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) og Furesø Kommune officielt, at Furesø i 2018 er Årets Ungdomskommune. Det sker ved en reception på Furesø Rådhus. Prisen anerkender i høj grad bredden i Furesøs mange initiativer.
2018 skal være et år, hvor Furesøs unge får ekstra gode muligheder for at udfolde sig. Men først skal titlen som Årets Ungekommune officielt overrækkes.

Det sker ved en fejring på Furesø Rådhus med taler og musik, hvor mange af de unge, foreninger og medarbejdere, der spiller en rolle i ungeindsatsen, også er inviteret med.
"I DUF uddeler vi hvert år prisen "Årets Ungdomskommune". Det gør vi for at anerkende og sætte fokus på de kommuner, der går forrest, når det kommer til at sikre unges muligheder og indflydelse. I år har Furesø Kommune udmærket sig ved simpelthen at være nået rigtig langt med rigtig mange initiativer for og med unge. De har mange fritidsaktiviteter for unge, er dygtige til at handle hurtigt og har blik for unge på kanten, og jeg glæder mig til at se, hvad de kan drive arbejdet til i år 2018 under titlen som Årets Ungdomskommune," siger Kasper Sand Kjær, formand i DUF.

Borgmester Ole Bondo Christensen (A) håber at se både unge i alderen 10-25 år og eventuelt deres forældre til markeringen og i det videre arbejde med forholdene for unge, som i 2018 får nyt fokus.
"Vi er rigtig glade for at have modtaget prisen som Årets Ungdomskommune 2018, og jeg glæder mig til at få lejlighed til at takke de mange medarbejdere, foreningsfolk, DUF og ikke mindst de unge mennesker som har ydet deres bidrag. En sådan pris forpligter, og vi vil derfor fortsat have fokus rettet mod en positiv udvikling af hele ungeområdet i 2018 og i årene frem."

Prisen 'Årets Ungdomskommune' blev stiftet i 2006 af DUF og uddeles som en anerkendelse af de kommuner, der går forrest for at sikre gode vilkår for unge. I bedømmelsen bliver der særligt lagt vægt på, hvordan kommunen forbedrer unges deltagelse, udfoldelsesmuligheder og levevilkår - gerne ved at skabe gode rammer for frivilligt foreningsarbejde med børn og unge.

Program for receptionen onsdag den 31. januar kl. 15.30-17.00.
Taler fra kl. 16.00 ved
Ole Bondo Christensen, borgmester i Furesø Kommune,
Kasper Sand Kjær, formand for Dansk Ungdoms Fællesråd,
Tine Hessner, formand for udvalg for Kultur, Fritid og Idræt
Muhammed Bektas, næstformand for udvalg for Kultur, Fritid og Idræt
FORPREMIERE - musik med de unge stjerner fra Årets musical i Galaksen  

Kontakt

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)


Kommunikation

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4012

Skriv til os på 
kommunikation@furesoe.dk
(Journalisthenvendelser, aktindsigter, rundspørger o.a.)

Skriv til os via Digital Post for personfølsomme henvendelser 

 

Relevante links

Download Adobe Reader
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.