Ny centerchef vender hjem til Furesø

Portræt Elle Hvidt Thelle
Ellen Hvidt Thelle trådte sine barnesko i Furesø. Nu vender hun tilbage som centerchef for By og Miljø i Furesø Kommune. Med sig har hun et blik for regional infrastruktur, byudvikling og tidlig borgerinddragelse.

Forårets komme varsler også ny spirekraft på by- og miljøområdet i Furesø Kommune, hvor Ellen Hvidt Thelle nu træder til som centerchef, mens Claus Torp for nylig blev præsenteret som nyansat by- og kulturdirektør.

Ellen Hvidt Thelle indgår i det nye team med en baggrund som planchef i Brøndby Kommune. Ellen har tillige erfaring fra Miljøministeriet og Udenrigsministeriet - og så banker hendes hjerte for god og tidlig borgerinddragelse.

"Jeg er opvokset her i Furesø, og det har i sig selv været en stor motivation at jeg nu kommer tilbage til min barndomsegn for at arbejde med både bevarelsen og udviklingen af nogle af de kvaliteter, jeg kender området for. Men Furesø Kommune har derudover store ambitioner for, hvordan borgerne indgår i udviklingsprocesserne, og det gav mig lyst til at søge herud, fortæller Ellen Hvidt Thelle. Hun får i sit nye job ansvar for plan- og byggesagsbehandlingen, natur- og miljøbeskyttelsen, forsyningsområdet og vej og park-området

Kommunaldirektør Christine Brochdorf glæder sig til at byde velkommen til Ellen Hvidt Thelle, når det nye team samles 1. marts.

"Rigtig mange borgere i Furesø følger by- og miljøområdet tæt. Derfor har det været vigtigt for os at vælge en ny chefkollega, der er optaget af den effektive drift, når det handler om hverdagens trafik, borgernes byggesager og tilsynet med miljøet, og som samtidig er klar til at tænke højt, når det handler om de store udviklingsprojekter og initiativer, der går på tværs af kommunerne. Det er jeg sikker på, vi får med valget af Ellen Hvidt Thelle," siger hun.

Fakta:

  • Ellen Hvidt Thelle, Cand. jur, afdelingsleder i Brøndby Kommune
  • Tidligere ansættelser i Miljøministeriet, Udenrigsministeriet og udsendt til det Det Danske Center for Menneskerettigheder i Rwanda.
  • Ellen Hvidt Thelle afløser Elisabeth Gadegaard Wolstrup, der i december blev ansat som byudviklingsdirektør i Albertslund Kommune. 

Kontakt

Center for By og Miljø

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen