Hvem skal have årets Kulturpris?

Ulrick Moos viser det nye shelter 'Vingen' ved naturskolen frem. Læ-stedet, som kan benyttes af alle naturelskere, er med sin vinge-form en arkitektonisk hilsen til Flyvestationen ved siden af.
Kender du en kulturel iværksætter og ildsjæl, som har brugt tid og energi på at skabe aktiviteter og oplevelser til glæde for borgere i Furesø Kommune, så er det nu, du skal slå et slag for din kandidat. Furesø Kommune modtager indstillinger til Kulturprisen 2018 frem til den 16. september.

I efteråret uddeles Kulturprisen til en person eller gruppe, som i det forgangne år har ydet en særlig indsats på kulturområdet.

Sidste år fik Ulrick Moos, medstifter af og formand for Naturskolen, Naturstøttepunktet Hjortøgård Kulturprisen for sit store arbejde med etablering af naturskolen. I dag fungerer naturskolen som udeskole for 1. - 7. klasser. Her lærer eleverne om biodiversitet, landbrug, natur- og dyrepleje og får indsigt i naturen og de historiske spor, der er med til at skabe fortællingen om stedet.

For Ulrick Moos er det kærligheden til den smukke og vilde natur ved den nordøstlige indgang til Flyvestationen og muligheden for at bevare et unikt rekreativt område i Furesø, der ligger bag hans motivation:

- Vi har et fantastisk naturområde herude på størrelse med Eremitageparken, og det ønsker vi, at andre også skal have glæde af. Udover naturskolen laver vi derfor udeaktiviteter og arrangementer for alle, som er interesserede i at opleve naturen tæt på.

 

Udvalget for Kultur, Fritid og Idræt i Furesø Kommune, som står bag udvælgelsen, håber, at rigtig mange borgere, foreninger eller institutioner vil indstille en iværksætter og ildsjæl til årets Kulturpris.

Den 11. oktober uddeler udvalget Kulturprisen 2018 i Farum Kulturhus kl. 17.

Alle i Furesø kan være med til at pege på en prismodtager ved at indstille en kandidat til Kulturprisen. Prisen er på 10.000 kroner.

 

Indstilling til Kulturprisen

Kender du en kulturel iværksætter og ildsjæl, der har markeret sig stærkt på det kulturelle, kreative område i Furesø Kommune, så send din indstilling med begrundelse til: kultur@furesoe.dk senest 16. september.
Udvalget behandler forslagene på deres møde den 2. oktober 2018.

Læs mere på;  furesoe.dk/kulturpris.

Kontakt

Kultur og Idræt

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4730

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)