Topbillede med græs gif

Vælg periode og nyhedstype

Maj 2017

Nyhedstype

Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Alle måneder

Skoleelever sætter strøm til idéerne

24. maj 2017
Med innovation på skoleskemaet har et valghold på Hareskov Skole samarbejdet med Hareskov Elektric om innovation og nye måder at få og forfine ideer på.

Husk høringsfrist for lokalplan for Kollekollevej 31-39

23. maj 2017
Furesø Kommune har sendt forslag til Lokalplan 132 med tillæg 14 til Kommuneplan 2013 i offentlig høring. Du kan sende dit høringssvar frem til 28. maj 2017. Planen muliggør et kontorhus i tre etager på grunde, der tidligere var bebygget med spejderhytter mv. Efter planerne kan der etableres boliger i bygningens øverste etage.

Bliv frivillig mentor for en furesøborger

23. maj 2017
Vil du bidrage til at unge eller sygemeldte borgere kan forblive i job eller uddannelse? Så kan du blive en del af kommunens nye frivillige mentorkorps, hvor du med et par timer om måneden kan gøre en stor forskel.

Flere hænder i Visitationen skal nedbringe ventetid

19. maj 2017
Borgere i Furesø har i den seneste tid måttet vente længere tid end normalt på sagsbehandling på hjælpemidler som proteser, kompressionsstrømper og bandager. Årsagen er sygdom og udskiftning blandt Visitationens medarbejdere. Men nu lysner det.

Kommunens administration holder lukket den 26. maj

18. maj 2017
Ud over de officielle helligdage i foråret, har Furesø Kommunes administration nogle faste lukkedage, som du skal være opmærksom på. Herunder dagen efter Kristi Himmelfartsdag - den 26. maj. Dette gælder også Borgerservice.

Lokalplan for ”spejdergrunden” på Kollekollevej i høring

18. maj 2017
Byrådet har sendt et forslag til en lokalplan for Kollekollevej 31-39 i Værløse i høring. Tanken er at give mulighed for kontorbyggeri og boliger i området tæt på Værløse Station og Værløse Bymidte. Lokalplanforslaget er i høring frem til 28. maj.

Parkering i Furesø Kommune

17. maj 2017
Må jeg parkere op ad fortovet, skal der være plads til cyklen på cykelstien, og hvordan er det nu med motorcykler?

Helligdagslukket på Farum Bibliotek

16. maj 2017
Der er lukket for selvbetjening i Farum på alle helligdage, men du er velkommen til at lukke dig selv ind på bibliotekerne i Værløse og Hareskov alle dage i tidsrummet kl. 8-22.

Lej en båd ved Farum Sø

16. maj 2017
Bådudlejningen åbner første gang i år den 25. til 28. maj i Kristi Himmelfartsferien

Skal du forny dit pas?

16. maj 2017
Borgerservice i Værløse holder ekstra åbent for bestilling af pas lørdag den 20. maj og lørdag den 17. juni – begge dage kl. 10-14.

Hvad skal dit barn i sommerferien?

16. maj 2017
Være med i en musical, spille badminton, finde sin indre ork i rollespil eller lære at bokse? Igen i år sker der rigtig mange spændende ting for børn i Furesø Kommune i skolernes sommerferie. Aktiviteterne er for alle kommunens skolebørn, der efter sommerferien skal begynde i 4. til 9. klasse.

Playmaker skal bygge bro mellem skoler og foreningsliv

11. maj 2017
Furesø Kommune har ansat en playmaker, der skal styrke og udvikle samarbejdet mellem skoler og foreningsliv til gavn for elevernes læring og trivsel.

Høring: Etageboliger på Frederiksborgvej

08. maj 2017
Furesø Kommune har sendt forslag til Lokalplan 133 med tillæg 11 til Kommuneplan 2013 i offentlig høring fra d. 9. maj til 11. juli 2017. Lokalplanforslaget muliggør udbygning i op til fire etager på de eksisterende tre-etages boligblokke samt at supplere boligbebyggelsen med yder-ligere to fritliggende boligblokke, også i 4 etager.

Furesøborgere taler varmest for deres kommune

08. maj 2017
Furesøborgerne er glade for at bo, hvor de bor, og de fortæller gerne andre om det. Furesø er således den kommune i landet, hvor flest indbyggere vil anbefale andre at flytte til.

Borgere skal have én plan

05. maj 2017
Borgere og familier, der har brug for hjælp ved arbejdsløshed, sygdom, misbrug eller støtte til børnene, får mere overskud i hverdagen, når de forskellige indsatser bliver samlet i én plan.

Over 100 til gåtur på Farum Hovedgade

05. maj 2017
Godt vejr, en megafon og en elsket gammel gade. Det er elementerne, der skal til for at få over 100 borgere til at iføre sig de gode travesko og gå med på en tur ad Farum Hovedgade. Her var der rig lejlighed til at blive klogere på den forestående renovering.

Lillevang skal dufte af god mad

05. maj 2017
Sundheds- og Ældreministeriet har bevilget 3 mio. kr. til køkkenet på Lillevang plejecenter. Målet er, at maden bliver endnu bedre, sundere og mere velduftende - til glæde for de lokale beboere og de ældre i kommunen, der får mad fra plejecentrets køkken.

Verdens bogdag løber af stablen hvert år den 23. april

04. maj 2017
Hvert år udsender Furesø Museer og skoleforvaltningen i Furesø Kommune en ny læsebog i anledning af Verdens Bogdag d. 23. april. Hvert barn i 2. klasse får bogen foræret som et led i Furesø Kommunes læsepolitik. Igen i år, blev bogen modtaget med glæde af elever og børn.

Tennis skal give udsatte børn og unge nye netværk

02. maj 2017
Hvordan får udsatte børn og unge en aktiv fritid samt et netværk med jævnaldrende med andre baggrunde? Et af svarene er i en tennisklub. Hareskov-Værløse Tennisklub og Furesø Kommune er derfor blevet enige om en forsøgsordning, hvor klubben tager imod en række børn og unge fra Furesø.

Maj er lig med forårs-street sport

02. maj 2017
Har du lyst til en positiv sportsoplevelse? Så sætter Ungeafdelingen i Furesø Kommune street sport på plakaten i maj for alle interesserede. Formålet er at give en positiv og gratis oplevelse til så mange unge som muligt – helt uforpligtende.

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190