9. september: Store Cykel- og Rulledag 2018

Kom til en festlig, fornøjelig og munter dag i hjulenes tegn, når et væld af cykel- og rulleaktiviteter bliver rullet ud på Værløse Flyvestation foran hangar 2. Vi lover, at det bliver sjovt for både børn og voksne. Læs mere i programmet.

Vi har netop færdiggjort programmet, hvor du kan læse om en masse sjove aktiviteter for både store og små.

Foruden en masse workshops, optrædener og mulighed for selv at prøve kræfter med cykel- og rulleaktiviteter, vil der også være madboder, cykelværksteder, cykelhandlere og  mange andre spændende boder på pladsen. Vel mødt.

Læs programmet for Store Cykel- og Rulledag her.

 

På Store Cykel- og Rulledag kan du deltage i motionsløbet Bastrup Sø Rundt på distancer på 40 km, 90 km og 130 km. Arrangementet er ideelt for familier, klubber og firmaer, der ønsker en hyggelig dag med masser af motion og samvær med ca. 600 andre glade cyklister. Det begrænsede deltagerantal betyder, at alt kan foregå i en rolig og fredelig atmosfære.

Som noget nyt i år foregår Store Cykel- og Rulledag ved Hangar 2, hvor der  hele dagen vil være cykelmarkedsplads med salg af kolde drikke og grill-pølser, optræden på cykler  og rulleskøjter,  cykellegebane for børn og fantastiske hjemmebyggede cykler.

I historiske omgivelser

Store Cykel – og Rulledag afholdes på den historiske Flyvestation Værløse, foran Hangar 2. Stedet har tidligere været aktivt hjem for flyvemaskiner. I dag fungerer området som en rekreativt og naturskønt område med plads til udfoldelse og et væld af aktiviteter.

Store Cykel- og Rulledag afholdes i samarbejde med motionscykelløbet Bastrup Sø Rundt BSR, DGI Nordsjælland og rulleskøjteforeningen Rulnord.
Dertil er der en masse medarrangører, som stiller op på dagen; foreninger, organisationer og erhverv inden for cyklisme og rullesport.

Sidst opdateret 21. august 2018

Kontakt

Center for By og Miljø

Stiager 2
3500 Værløse
Tlf.: 7235 4000

Skriv til os via Digital Post  (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

For pressen