Alle har en aktie i kulturen

Meningen med livet 2½
Kultur handler ikke altid kun om at indløse en billet, sætte sig på sit sæde og lade sig underholde. I kulturhusene i Værløse og Farum handler det i lige så høj grad om at involvere sig.

Galaksen fungerer med sine store sale med plads til op til 500 tilhørere som kommunens musik- og teaterhus – fra den lokale ungemusical og kendte navne som Mads Langer til kommunens nye egnsteater Undergrunden, der leverer opera-oplevelser af høj kvalitet for hele familien.

Farum Kulturhus har flere end 500 arrangementer om året og de 8.000 kvadratmeter huser fire kunstgallerier, Musikskolen, Farum Lokalhistoriske Arkiv, Furesø Museer, Billedskolen, Teaterskolen og Filmskolen, hvor børn og unge udfolder sig kreativt. I alt 24 foreninger og aktører benytter kulturhusets gæstfrie faciliteter.  

Unikt immigrantmuseum

Furesøs Immigrantmuseum er det eneste af sin art i Danmark. Museet fortæller om de mennesker, der gennem tiden er kommet til Danmark og har bidraget og sat deres præg på vores historie og 'danskheden'. Museet bidrager med sine udstillinger og mange arrangementer til medborgerskab og mangfoldighed.

Billedkunst fra nær og fjern

Skovhuset er endnu et af kommunens kulturelle pejlemærker. Her er der mulighed for at opleve dansk og international kunst i verdensklasse fra værker af COBRA-malere til anerkendte danske kunsthåndværkere.

Skovhuset fungerer også som skole for kunst, design og arkitektur og byder på kurser for både børn, unge og voksne. Huset drives i høj grad af frivillige lokale ildsjæle.

Sidst opdateret 14. april 2014

Kontakt

Furesø Kommune

Tlf.: 7235 4000
Mandag-fredag kl. 10-14
Torsdag dog kl. 10-17

Akut - kontakt uden for åbningstid

Borgerservice åbningstider

Find Furesø Kommune på instagram  Følg Furesø Kommune på facebook  Følg Furesø Kommune på LinkedIn

Furesø Kommunes EAN-numre 
CVR-nr.: 29188327
Kommunenummer: 190