Furesøs børn er fremtiden

sjove børn
Alle børn og unge har brug for at indgå i et fællesskab med forældre, lærere, pædagoger og med andre børn og unge. At være en del af det sociale fællesskab i skole, fritids- og dagtilbud er centralt for, at man kan lære noget og udvikle sig.

Vi ønsker at bruge flest mulige ressourcer på at etablere solide, lokale løsninger i stærke fællesskaber, som favner alle vores børn – både med og uden behov for særlig støtte.

Et tæt samarbejde

Det handler om at skabe det rigtige fundament. Allerede i børnehaven begynder den proces, som skal sikre, at de unge får de rette forudsætninger, og der er fokus på de overgange, børnene skal igennem. I Furesø begynder indsatsen også endnu tidligere. Som noget nyt tilbyder vi fra efteråret 2013 'Furesø Familieliv' - et gratis kursusforløb til alle førstegangsforældre.

Højt fagligt niveau i Furesø

Furesø har et godt udgangspunkt for arbejdet med folkeskolereformen. Skolevæsenet er blandt de 10 bedste i Danmark, og 99 procent kommer videre i uddannelse efter Folkeskolen. Ud over 7 kommunale folkeskoler og en 10. klasseskole – alle med højt fagligt niveau, ligger privatskolen Marie Kruses Skole med klassetrin fra 0. til 10. klasse og privat gymnasium også i Furesø.

 Grafik: Oversigt over antal kulturhuse, biografer, biblioteker, plejehjem, skoler og dagtilbud

Bliv fem år for en dag - se videoen med en dag i Furesø set fra femårige Filippas vinkel:

Sidst opdateret 30. juli 2015

Kontakt

Center for Dagtilbud og Skole

Hørmarken 2
3520 Farum
E-mail: dagtilbudogskole@furesoe.dk

Find Center for Dagtilbud og Skole på Krak

 

Relevante links