Bliv pædagogmedhjælper

Børn leger i sandkasse
Er du til udeliv og hygge med børn i vuggestuer, børnehaver eller på fritidshjem? Og har du lyst til at indgå i et tæt samarbejde med nye kollegaer og børnenes forældre? Så bliv pædagogmedhjælper i en af Furesøs daginstitutioner.

Når vi søger pædagogmedhjælpere til Furesøs daginstitutioner har der hidtil været et stort antal ansøgere pr. opslag i forhold til andre stillingstyper. Men når der er mange om buddet, er der også mange, der får afslag. Det kan vi selvfølgelig ikke have siddende på os. Derfor har vi vendt rekrutteringen på hovedet.

Kom med på listen

Vi har i Furesø Kommune en liste – en slags emnebank, der i dag bliver brugt af institutionslederne, når de skal finde pædagogmedhjælpere med skarpe hjerner og varme hjerter til deres daginstitution.

Denne liste kan du komme med på – du skal bare sende en ansøgning på det stillingsopslag vi offentliggør under ledige stillinger når institutionerne har rekrutteringsbehov. Du kan evt. oprette en jobagent for at blive tippet, når vi næste gang opslår stillingen.

Det praktiske...

Vælger du at sende en ansøgning, så beholder vi den i emnebanken i to måneder. I denne periode kan du blive kontaktet direkte af en institutionsleder, som indkalder dig til samtale. Så kan I møde hinanden, og du får mulighed for at se institutionen. Bliver du ikke kontaktet inden for de to måneder, kan du søge igen.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte HR, hvis du ønsker mere information.

Sidst opdateret 09. januar 2015

Kontakt

Relevante links