Rådgivende udvalg

Her på siden kan du læse om Furesø Kommunes rådgivende udvalg.

Byrådet tester nye måder at udvikle løsninger i samspil med borgerne

To nye rådgivende udvalg ser dagens lys i september 2016. Her er borgere inviteret med ved bordet, når der skal diskuteres udviklingsmuligheder inden for to emner: En bedre bymidte i Værløse og bedre handicap- og seniorboliger. Med udvalgene vil politikerne teste nye måder at udvikle løsninger i samspil med borgerne og skabe bedre beslutninger. Baggrunden er et ønske om at kvalificere beslutningerne ved at bringe borgernes erfaringer i spil i vigtige udviklingsopgaver. Samtidig skal arbejdet bidrage med mere praktisk erfaring med borgerinddragelse.

 


Hverdagen med demens kan være vanskelig
» Hvordan skal Furesøs handicap- og senioregnede boliger være? Udviklingsudvalget for fremtidens handicap- og senioregnede boliger skal give anbefalinger til hvor og hvordan, der kan bygges nye handicap- og senioregnede boliger i Furesø.
Værløse Bymidte, mennesker lytter til musik på torv
» Hvordan kan vi styrke og udvikle Værløse Bymidte?Udviklingsudvalget arbejder med at finde svar på, hvordan Værløse Bymidte kan styrkes, så den bliver mere levende og velfungerende, og så der skabes et attraktivt og aktivt byrum.
Sidst opdateret 10. februar 2017

Kontakt

Byrådssekretariatet
Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf.: 7235 4504

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Find Byrådssekretariatet på Krak