Borgerpanel i Furesø Kommune

Læs her om Furesø Kommunes tidligere borgerpanel, og find resultater fra undersøgelserne.
Oversigtskort, bydele
» Borgerpanel om byudviklingHvordan skal din fremtidige bolig være? Hvor ville du helst bo, hvis du skulle flytte? Og hvorfor valgte du at flytte til netop Furesø Kommune? Det er nogle af de spørgsmål, som borgerpanelet besvarede i undersøgelsen om byudvikling i efteråret...
Rød sportstaske
» Borgerpanel om idrætstilbud og -faciliteterUndersøgelsen viser i hovedtræk, at borgerne er mest tilfredse med de sportslige faciliteter til tennis, håndbold og badminton, mens tilfredsheden dykker med faciliteterne til svømning.
Dansk pas
» Borgerpanel om borgerserviceUndersøgelsen er blevet gennemført af Enalyzer og har en svarprocent på 70. Det er en høj svarprocent, der giver et godt billede af borgernes henvendelsesmønster og ønsker.
Administrationsbygningen i Værløse. Foto: Per Wessel
» Borgerpanel om opfattelse af kommunenUndersøgelsen viser i hovedtræk, at borgerne primært betragter Furesø Kommune som en smuk kommune, og at kommunens beliggenhed tæt på natur og grønne områder og tæt på København er de væsentligste årsager til, at borgerne valgte at flytte...
Farum Kulturhus
» Borgerpanel om kulturinstitutionerneUndersøgelsen viser i hovedtræk, at borgerne generelt er tilfredse med de kulturelle institutioner i Furesø Kommune.
Sidst opdateret 28. marts 2011

Kontakt

Kommunikation

Hørmarken 2
3520 Farum
Tlf.: 7235 4012

E-mail os med pressehenvendelser etc.

Skriv til os via Digital Post (borger)

Skriv til os via Digital Post (virksomhed)

Relevante links