Topbillede til fanebladet borger

Sundhed for alle

Kittel og æble
Om alt fra sundhedskort, lægevalg, rygestop og kostvejledning til hjemmesygepleje, træning, hjælp og tilbud, når det gælder dit helbred.

 

 

Sygesikringskort
» Sygesikring og lægevalgVil du skifte læge, bestille nyt sundhedskort eller skifte sygesikringsgruppe
Hænder
» Har du behov for hjælp, pleje eller træning ved sygdom?Her kan du få overblik over mulighederne for hjælp og støtte (hjemmesygepleje, hjælpemidler, hjemmehjælp mm.) samt finde kontaktinformation til Visitationen. Fokus er...
Hjerte af mennesker
» Sundhedstilbud og arrangementerTag aktiv del i et sundt liv. Furesø Kommune har tilbud, der hjælper dig på vej. Læs om kostvejledning, rygestop, arrangementer og meget mere.
 Mental Sundhed
» Mental SundhedFind viden, inspiration og tilbud, der kan hjælpe dig med at styrke din mentale sundhed. Læs om ensomhed, stress, fysiske aktiviteter og meget mere.
Afhængighed
» AfhængighedFuresø Kommune kan hjælpe borgere, som ønsker rådgivning eller behandling i forbindelse med rygning eller et overforbrug af alkohol eller andre rusmidler. Det er gratis...
Sundhed
» Fysisk SundhedVi kan hjælpe dig i forbindelse med din eller en pårørendes sygdom. Det kan være genoptræning, patientkurser eller hjemmesygepleje.
Ældre hænder
» Den sidste tidDer er mange ting at holde styr på, når du er pårørende til en døende, eller når en afdød pårørende skal begraves. Her kan du læse om muligheder for pleje, orlov, begravelseshjælp...
Silouette der drikker af en flaske
» Alkohol - vejledning og behandlingFuresø Kommune tilbyder vejledning og behandling ved et stort alkoholforbrug eller misbrug. Det er gratis og anonymt.
Sidst opdateret 04. juli 2017